Ready to race

Zaterdag 8 en zondag 9 oktober - Circuit de Landsard - Achter Eindhoven Airport

 

Op 13 en 14 oktober 2018 is het weer zover: de KTM dag! Een weekend vol motoren, demo's, handtekeningsessies en uitdaging. Maar, het mooiste: het evenement is gratis toegankelijk voor publiek! U kunt kennis maken met de kersverse wereldkampioen in de MXGP, Jeffrey Herlings. De off-road enduro rit is nog interessanter om te rijden. Zo zijn er tal van leuke items gedurende de dag.

 

Vol programma op en rondom motorcrossterrein De Landsard

Er staan diverse demonstraties gepland door rijders uit de internationale kampioenschappen, waaronder het team dat op 7 oktober afreist naar Red Bud (USA) om deel te nemen aan de Motorcross of Nations: Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff en Calvin Vlaanderen. Maar er zullen ook demo's zijn van enkele Dakar deelnemers en andere voertuigen. Daarnaast zullen er ook handtekeningsessies zijn met de Nederlandse toprijders van de motorcross.

Zelf deelnemen aan de endurorit

Natuurlijk kunt u zelf ook deelnemen tijdens de KTM dag. Op zaterdag en zondag is er de mogelijkheid tot de off-road endurorit. De rit gaat over ongeveer 50 kilometer, waarvan 95% onverhard. De route is extreem gevarieerd en gaat over militair terrein, maisvelden en bospaden. Zowel de beginner als de gevordere rijder kan zich hier uitstekend vermaken.

Daarnaast zal er een bewaakte stalling voor de motoren en quads bij de feesttent zijn. Het is mogelijk om op zaterdag én zondag te rijden. Het enige wat u nodig hebt, is een offroad-motor/quad en een rijbewijs!

Motorcross op het circuit

Naast de demoruns wordt er ook serieus geraced op het motorcrossterrein. Het is mogelijk om deel te nemen in de 50 SX, 85 SX (grote én kleine wielen), MX1 of MX2 Hobbyklasse of de MX1 of MX2 Startbewijshoudersklasse. Er zal dus veel actie zijn op en rondom het circuit.

Houdt de website in de gaten voor meer nieuws en het programma!