Ready to race

Zaterdag 8 en zondag 9 oktober - Circuit de Landsard - Achter Eindhoven Airport

 

Op zaterdag 7 en zondag 8 oktober is het zover: de KTM Dag op Circuit de Landsard in Eindhoven. Op zaterdag en zondag vinden de off-road enduro ritten plaats. Op zondag zijn de motorcross wedstrijden op het circuit en zijn er diverse demo’s en activiteiten voor jong en oud. Een van de noviteiten: er is iedere dag een apres cross party in de feesttent! De entree is gratis voor bezoekers.

 

Motorcross wedstrijden

De motorcrossers kunnen zich inschrijven voor de volgende klassen:

- MX1 + MX2 Startbewijshouders
- MX1 + MX2 Hobbyklasse
- SX 85 klasse (zowel grote als kleine wielen)

De wedstrijden worden gemixt gereden op het cross circuit. De startbewijshouders rijden tegelijkertijd in de MX1 en MX2 klasse, dit geldt ook voor de hobbyrijders. De inschrijving bedraagt € 25,-.

Schrijf je nu in!

 

Enduro ritten

Net als de voorgaande jaren zijn de enduro ritten op zaterdag én zondag. Deze vertrekken ook vanaf de Landsard. De route is compleet opnieuw ingetekend en is 55 kilometer lang, waarvan er slechts 5 kilometer over asfalt is. Dus 50 kilometer over bospaden, door maisvelden en over militair terrein. Voor iedere offroad rijder een uitdaging! De inschrijving bedraagt € 25,- per dag, de ritten worden verreden onder de MON vlag. Hierdoor kunt u met uw MON-pas rijden. Heeft u deze (nog) niet? Geen probleem, u kunt een dagverzekering afsluiten.

Schrijf je nu in!

 

Voor de bezoekers, jong én oud

Op zondag barst het van de demonstraties en activiteiten op en rondom Circuit de Landsard. Zo zullen er demonstraties zijn van diverse motorcrossers: MX2-Wereldkampioen Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff, Jorge Prado, Pauls Jonass, Davy Pootjes, Brian Boogers, Thomas Kjer Olsen, Thomas Covington en vele anderen. Daarnaast zullen er stunts worden uitgevoerd en zijn er spannende activiteiten voor jong en oud. Houd de site in de gaten voor de nieuwste ontwikkelingen. De entree is GRATIS!