Ready to race

Zaterdag 8 en zondag 9 oktober - Circuit de Landsard - Achter Eindhoven Airport

 

De inschrijving van de KTM Dag is open! Op 8 en 9 oktober is de 65 km [95% onverhard] lange Enduro-rit over, onder meer, de Oirschotse heide. Deze rit is opgesplitst in een zware route door mul zand en een minder zware route die voor iedereen geschikt is. Alle merken quads en motoren mogen starten om de Enduro!

Ook de inschrijving voor de motorcross is geopend! MX1 en MX2 motoren (alle merken) en de 85 SX kunnen de zondag met elkaar strijden op Circuit de Landsard. De winnaars van de hobbyklasse winnen zelfs een Golden Ticket voor de Red Bull Knock Out. De motorcross, en vele andere activiteiten, vinden plaats op zondag 9 oktober. Let op! Per klasse worden slechts 40 motorcrossers toegelaten.

Let op! Zonder inschrijving mag men niet starten! Schrijf nu in!

 

Ook dit jaar werkt de KTM Dag met een voorinschrijving. Hierdoor kan de organisatie sneller de deelnemers voorzien van de benodigde informatie en kunnen de deelnemers sneller starten! Ook haalt de organisatie een deel van de cashflow weg bij het evenement, waardoor het veiliger is. De inschrijving werkt namelijk met betaling via iDeal (Nederland), Sofort (Duitsland) en Mister Cash (België).