Ready to race

Zaterdag 8 en zondag 9 oktober - Circuit de Landsard - Achter Eindhoven Airport

 

De inschrijving voor de KTM Dag 2018 is geopend! U kunt zich aanmelden voor de Off-road endurorit op zaterdag of zondag en/of de motorcross op zondag. De wedstrijden worden onder de vlag van de MON georganiseerd. Wilt u komen rijden? Schrijf u nu in!

 

Off-road endurorit

Op zaterdag en zondag is er de mogelijkheid tot de off-road endurorit. De rit gaat over ongeveer 50 kilometer, waarvan 95% onverhard. De route is extreem gevarieerd en gaat over militair terrein, maisvelden en bospaden. Zowel de beginner als de gevordere rijder kan zich hier uitstekend vermaken.

Daarnaast zal er een bewaakte stalling voor de motoren/quads bij de feesttent zijn. Het is mogelijk om op zaterdag én zondag te rijden. Het enige wat u nodig hebt, is een offroad-motor/quad en een rijbewijs!

Heeft u al een MON-pas? Dan betaalt u geen dagverzekering, anders bedragen de kosten hiervoor € 15,- per dag. De deelname aan de rit is € 30,- per dag.

Motorcross

Het is mogelijk om deel te nemen in de 50 SX, 85 SX (grote én kleine wielen), MX1 of MX2 Hobbyklasse of de MX1 of MX2 Startbewijshoudersklasse. Er worden diverse manches gereden. De deelname per klasse bedraagt € 30,-. Bent u niet in het bezit van een MON-pas? Dan moet u een dagverzekering afsluiten van € 15,-.

Aanmelden!