Ready to race

Zaterdag 8 en zondag 9 oktober - Circuit de Landsard - Achter Eindhoven Airport

 

Nieuw dit jaar is dat de offroad route is uitgebreid met ongeveer 30 km harde bospaden, maisvelden en kruip-sluipdoor stukken. Het nieuwe gedeelte ligt voor een groot deel binnen de gemeente grenzen van Eersel en in de bosgebieden van Vessem. Een paar oversteek stroken over harde wegen zorgen voor aansluiting met het bosgedeelte van de Oirschotse heide. Als we het nieuwe gedeelte in de bossen van Vessem verlaten, komen we via bospaden en maisvelden terecht bij de tankpitstop Schipperstop in Veldhoven.

 

Bij Schipperstop Veldhoven is gelegenheid om op een speciaal ingerichte terras een hapje en een drankje te nuttigen en indien nodig te tanken. Vanaf Schipperstop gaat de route verder over een groot aantal maisvelden en boerenpaden richting Wintelre. Vervolgens gaat de route over geheel onverharde wegen en boerenakkers terug richting het motorcross circuit de Landsard waar de start en finish is.

U kunt u offroadrijder een keuze maken: kiest u rechts dan is de route 60 km waarvan 20 km zwaar mul zand, kiest u rechtdoor dan is de route 40 km waarmee u de 20 km zwaar zand vermijdt. Dat wil zeggen dat dit jaar elke offroadrijder aan zijn trekken kan komen.

 

Ook belangrijk is te weten dat elk merk offroad motor of quad met kenteken welkom is om deel te nemen aan deze offroad rit. Op zowel zaterdag 3 en zondag 4 oktober kan de offroad route gereden worden met zowel motoren als quads.